J/70

J/70

J/70 sejlads i Sejlklubben Limfjorden

I bestræbelsen på at gøre sejlads endnu sjovere kan Sejlklubben Limfjorden nu tilbyde sejlads i en topmoderne sejlbåd kaldet J/70. Med en J/70 som klubbåd bliver det muligt for medlemmer at booke enkelt ture eller deltage på faste ugentlige hold og komme ud og give den gas i en sjov og letsejlet båd. J/70’eren giver på samme måde som andre sportsbåde mulighed for at opleve en båd, der planer, hvilket kan få smilet frem hos enhver aktiv sejler!

Båden har et moderne design med et stort cockpit, der giver gode arbejdsforhold for besætningen på fire. Den har kulfibermast, rul på fok og bovspryd, hvorfra den store gennakker sættes. På kryds sejles med storsejl og fok.

Faste ugentlige J/70 hold

Der er følgende hold i sportsbådsafdelingen under det fælles tema - Vil du sejle sportsbåd:

Holdene startes, når der er interesserede.

Dage og tider herunder gælder for 2021. Passer tiderne ikke for dig, skriv hvilke dage du kan i kommentaren under tilmelding.

Prøv en J/70

Dette hold er for medlemmer og ikke-medlemmer, som vil prøve at sejle i en sportsbåd. Du får prøvet, hvordan det er at sejle uden alt besværet med selv at have egen båd. Du kommer ud at sejle i vores sportsbåd med en kvalificeret bådfører, sammen med andre i en tilsvarende situation. Vi har en redningsvest til dig ombord. Du behøver ikke noget særligt sejlertøj, let regntøj og sneakers er fint. Bådene ligger ved broen klar til sejlads. Hvis du er under 24 år skal du i stedet gå ind under Youngsters (se nedenfor).
Du kan sejle to gange gratis. Hvis du derefter ønsker at fortsætte, finder vi sammen med dig ud af, hvilket hold der passer til dine ønsker. Du skal så tilmelde dig og betale for deltagelse.

Holdet kører hver hver torsdag, kl. 18-20.

Youngsters

Dette hold er for både erfarne og nye sejlere på 15-23 år. Sejladserne har et betydeligt socialt præg. Erfaringen viser, at Youngsters appellerer til en stor gruppe unge, der har lyst til at sejle, men uden for meget konkurrence og elitepræg. I sæsonen 2021 kan ud over ugentlig sejlads nævnes følgende spændende aktiviteter: 3 Liga camps, og er der tilslutning, arrangerer vi en weekendtur efter sommerferien. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=rEJv9jOj4Pk&feature=youtu.be

Holdet sejler hver torsdag, kl. 17-20. Der vil være en kvalificeret og motiverende træner til stede.

Voksne

Dette hold er primært for voksne over 23 år.  Sejladserne tilrettelægges efter deltagernes ønsker, enten hyggetur eller kapsejlads. Målet er at lære at sejle en sportsbåd på en sikker og kompetent måde, og at være aktive på vandet. Vi vil forsøge at danne besætninger, som tilgodeser deltagernes ønsker til indhold og niveau. For øjeblikket sejles der 2 faste aftener i denne kategori.

Mandag kl. 17-20: Her er der fokus på træning med faste roller og besætninger i bådene. Dette hold træner med henblik på deltagelse i sejlsportsligaen hvor der sejles på kort op-ned bane, så man opnår en masse starter og manøvrer i bådene. Der sejles i 3-4 både + gummibåd så der kan roteres i besætningerne på vandet.

Onsdag kl. 17-20: Her er der mulighed for at sejle med i den lokale kapsejlads, hvor startskuddet går kl. 18. Der sejles om kap med andre kølbåde på en længere bane end til mandags træning. Om onsdagen er der ligeledes hvis et hold kan samles mulighed for at lære at sejle en J/70'er fra bunden af fra en erfaren instruktør.

Women on Water (WOW)

Er du kvinde over 23 og har lyst til at sejle med andre kvinder, er WOW (Women on Water) noget for dig. WOW er et dansk initiativ til at få kvinder med interesse for sejlsport til at kapsejle, socialisere og skabe nye fællesskaber. Det har på rekordtid fået solidt fodfæste med stor aktivitet og efterspørgsel i mange danske sejlklubber. Deltagerne i WOW-aktiviteterne udgør en blandet skare, nogle har erfaring, andre har aldrig sejlet, og nogle af dem er unge piger under uddannelse. Men de er fælles om en lyst til sejlsport. Vi sætter besætninger efter fremmøde og ønsker.

Holdet sejler hver tirsdag, kl. 17-20. Der vil til at begynde med være en instruktør eller bådfører til stede.

Sejl og studer

Hvis du er under uddannelse og har lyst til at få et ugentligt afbræk fra studierne, så er dette hold noget for dig. Målet er at sejle om eftermiddagen med fokus både på aktivitet og socialt samvær. Efter sejladserne kan der laves mad og spises sammen i klubhuset.

Holdet sejler søndag, kl. 10-13. Der vil til at begynde med være en instruktør eller bådfører til stede.

Pensionister

Dette hold er for seniorer, som er 60+ og ikke længere på arbejdsmarkedet. Målet er at komme ud og få rørt sig sammen med andre i samme aldersgruppe, samtidig med at lære at sejle en sportsbåd på en sikker og kompetent måde.

Holdet sejler mandag kl. 13-16 og torsdag kl. 9-12.  Der vil til at begynde med være en instruktør eller bådfører til stede.

Næste event

NÆSTE EVENT

Sejlklubben Limfjorden
Bådehavnsvej 14, 9000 Aalborg 
mail@sejlklubbenlimfjorden.dk

CVR: 47445051

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram