J/70

J/70

J/70 sejlads i Sejlklubben Limfjorden

I bestræbelsen på at gøre sejlads endnu sjovere kan Sejlklubben Limfjorden nu tilbyde sejlads i en topmoderne sejlbåd kaldet J/70. Med en J/70 som klubbåd bliver det muligt for medlemmer at booke enkelt ture eller deltage på faste ugentlige hold og komme ud og give den gas i en sjov og letsejlet båd. J/70’eren giver på samme måde som andre sportsbåde mulighed for at opleve en båd, der planer, hvilket kan få smilet frem hos enhver aktiv sejler!

Båden har et moderne design med et stort cockpit, der giver gode arbejdsforhold for besætningen på fire. Den har kulfibermast, rul på fok og bovspryd, hvorfra den store gennakker sættes. På kryds sejles med storsejl og fok.

Faste ugentlige J/70 hold

Der er følgende hold i sportsbådsafdelingen under det fælles tema - Vil du sejle sportsbåd:

Dage og tider herunder gælder for 2024. Passer tiderne ikke for dig, så skriv gerne hvilke dage du kan i kommentaren under tilmelding.

Ligatræning

Dette hold er for medlemmer som har et fast hold bestående af 4-5 personer, som ønsker at træne kapsejlads på et højt niveau, med det formål at deltage i Sejlsportsligaens stævner. 

Dette hold sejles hver torsdag fra kl 17.00

Kapsejladstræning

Her er der fokus på træning af kapsejlads. Dette hold træner med fokus på alle niveauer af sejlere helt fra nye sejlere til erfarne sejlere. Der vil være en instruktør på holdet som sikre en god og passende undervisning til niveauet. 
På dette hold vil der være en undervisningsplan som følges gennem sæsonen. 

 

Women on Water (WOW)

Er du kvinde over 23 og har lyst til at sejle med andre kvinder, er WOW (Women on Water) noget for dig. WOW er et dansk initiativ til at få kvinder med interesse for sejlsport til at kapsejle, socialisere og skabe nye fællesskaber. Det har på rekordtid fået solidt fodfæste med stor aktivitet og efterspørgsel i mange danske sejlklubber. Deltagerne i WOW-aktiviteterne udgør en blandet skare, nogle har erfaring, andre har aldrig sejlet, og nogle af dem er unge piger under uddannelse. Men de er fælles om en lyst til sejlsport. Vi sætter besætninger efter fremmøde og ønsker.

Holdet sejler hver tirsdag, kl. 17-20.

Sejl og studer

Hvis du er under uddannelse og har lyst til at få et ugentligt afbræk fra studierne, så er dette hold noget for dig. Målet er at sejle om eftermiddagen med fokus både på aktivitet og socialt samvær. Efter sejladserne kan der laves mad og spises sammen i klubhuset.

Holdet sejler søndag, kl. 10-13. 

Pensionister

Dette hold er for seniorer, som er 60+ og ikke længere på arbejdsmarkedet. Målet er at komme ud og få rørt sig sammen med andre i samme aldersgruppe, samtidig med at lære at sejle en sportsbåd på en sikker og kompetent måde.

Holdet sejler mandag kl. 13-16 og torsdag kl. 9-12.  

Onsdagssejlads

Onsdag kl. 17-20: Her er der mulighed for at sejle med i den lokale kapsejlads, hvor startskuddet går kl. 18. Der sejles om kap med andre kølbåde på en længere bane. Om onsdagen er der ligeledes, hvis et hold kan samles, mulighed for at lære at sejle en J/70'er fra bunden af fra en erfaren instruktør.

Tilmeld dig her
Næste event

NÆSTE EVENT

Sejlerskole - Knob og stik aften
05. Jun 2024
SE KALENDER
Sejlklubben Limfjorden
Bådehavnsvej 14, 9000 Aalborg 
mail@sejlklubbenlimfjorden.dk

CVR: 47445051

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram